MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

FAR Rabat verliest door blunder keeper

11 september 2010 | in Marokko | 8 Reacties

Khalid Askri zorgde tijdens de Marokkaanse bekerwedstrijd tussen Maghreb Fez en FAR Rabat voor een opmerkelijke blunder. Bij een 6-6 stand in de penaltyreeks dacht de keeper van FAR Rabat een pingel van Driss Belaamri te hebben gestopt. Terwijl de keeper een feestje vierde, rolde de effectvolle bal alsnog over de doellijn.

De blunder van de sluitpost hielp mee aan de uitschakeling van Rabat. De strafschoppenserie eindigde namelijk in een 7-6 overwinning voor Maghreb Fez, meldt FCUpdate.nl. In de reguliere speeltijd en verlenging waren beide clubs op 1-1 blijven steken.

Er zijn 8 reacties

 1. Azidan
  13 september 2010 om 07:45 uur.

  Tjaaa is dit verbazend? Dit verbaast me niet? Met Shab Casa, hij dacht ondertussen “yes vanavond ga ik m’n escort opbellen”

 2. moena
  18 september 2010 om 10:57 uur.

  o mijn God heda d3a 3lih allah, oe 7echmoeh koedam 3iebadallah, awilli 3la zebla/zela cheftoe ach keidier allah le lmeghroerieen chetoe wat god doet met degene die van zichzelf houden en denken dat ze wat zijn en alleen maar aanzien willen.allah jester daar sta je dan,ik zou door de grond zakken voor deze blunder.maar ja imken ken nssa allah en dacht dat hij het gemaakt heeft.

 3. omar
  21 september 2010 om 08:02 uur.

  azidan dat zijn mensen uit rabat geen mensen uit casa FAR = RABAT

 4. NAF
  22 september 2010 om 03:21 uur.

  @AZIDAN

  Dat heb je nou met domme riafa zoals jou die het verschil niet eens zien tussen shab casa en rabat. Je praat poep jij en vergeet idd dat jullie riafa erger zijn. @#$^%$#@##$.

  Zoals jou die het verschil niet kan zien in ploegen uit casa en rabat PIK echt een domme riffie!!

 5. NAF
  22 september 2010 om 03:26 uur.

  @AZIDAN

  Dat is ook 1 van de redenen dat de meeste rifiat die hier ook in de meerderheid zijn weglopen en een relatie met negers beginnen. Jullie riafa hebben nog niet door dat het een probleem gaat worden is het nu al straks helemaal. @$#!$@

 6. AZRO
  22 september 2010 om 04:56 uur.

  Als men niks meer te vertellen heeft dan beginnen zij zo a’s AZIDAN&NAF
  Waarom vertellen jullie niet iets real zo dat we van mekaar kunnen leren ipv elkaar de pest uitschelden.
  Wat maakt het uit wat je bent,we moeten dankbaar zijn dat we mensen zijn.
  En ook dankbaar zijn dat Marokko veel coltuur kent.
  Denk maar daar eens over

  Beslama alaikoem.

  Met veel ihtiraam

 7. moena
  22 september 2010 om 09:44 uur.

  naf ga je kinderen binnen halen, voor zidan is het één pot nat rbatie slawie,bidawie.fesie,enz ook niet belangrijk,alleen om dit begin je weer, jegefrustreerde kip willie 3la lgartita weet niet van ophouden, heb je geen ander disk of zo word je niet moe van je zelf eg tfoe @$#!$@ hahahh fel gharb vragen we ons nooit wie wie is in heel marokko trouwens, alleen hier in Nederland hoor ik die racisten als jij die niet zo lang geleden verarabiseerd zijn ( zo graag wan be arab K als jij willen niet hun oorsprong erkenen) riffie dit berkan dat oujdi dit, alleen in noord /oost heerst dit. 7na fel gharb komt dit nooit maar echt nooit voor die onderscheiding,je bent een marokaan klaar, willi @$#!$@ zelfs Wilders is milder geworden hahahh a @$#!$@ tien jaar later ben je nog met het zelfde ja we weten dat je hekel heb aan imazighen klaar lekker belangrijk. aub boycot hed @$#!$@.

 8. Maghreb.NL » Blog Archive » ‘Blunderkeeper’ is het zat na tweede fout
  27 september 2010 om 04:50 uur.

  […] zich trots om waarna de stuiterende bal met een curieus effect alsnog over de doellijn rolde. De unieke flater was een hit op YouTube, schrijft […]

Plaats je reactie