MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Suikerfeest zonder problemen verlopen

12 september 2010 | in Maatschappij | 2 Reacties

Het Suikerfeest is dit jaar rustig verlopen. De Amsterdamse politie meldt AT5 dat geen noemenswaardige incidenten zijn geweest. Ook in de regio Utrecht is het rustig gebleven. De viering van het Suikerfeest heeft in deze regio nergens tot problemen geleid.

Dit jaar werd niets aan het toeval overgelaten. De politie was met extra agenten alert op overlast, met name bij de bioscopen. Pathé stelde zelfs een minimumleeftijd van zestien jaar in na 16.00 uur ’s middags. Daarnaast waren er buurtvaders aanwezig in de zalen om de orde te bewaren.

Er zijn 2 reacties

 1. Henk Rotterdam VolksPartij Delfshaven
  12 september 2010 om 05:37 uur.

  Wat zullen die rechtse zakkenwassers de pleuris in hebben!!!!
  Kijken wat ze nu weergaan verzinnen om de boel op scherp te zetten!!!!

 2. gislan
  18 september 2010 om 08:07 uur.

  Ewa Yes_r toevoeg me op msn ja gislanbahri_8@hotmail.com

Plaats je reactie