MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Het heeft niets te maken met voetbal’

14 september 2010 | in Sport | Reageer

Karim El Ahmadi ontbrak zondag in de wedstrijd van Feyenoord in de uitwedstrijd tegen NAC Breda. De middenvelder zou slecht getraind hebben volgens trainer Mario Been en kon niet eens rekenen met een plek op de bank. Uiteindelijk verloor Feyenoord met 2-0.

”Dat ik er tegen NAC niet bij was, heeft niets te maken met voetbal”, laat El Ahmadi weten volgens VoetbalCentraal. ”Als de trainer zegt dat ik niet goed heb getraind, heeft hij het in mijn optiek over één van de vijf trainingen. Voor de rest reageer ik niet. Heeft geen zin. Laat ik aan andere mensen over.”

De middenvelder speelde vorige week 85 minuten in een interland van Marokko tegen Centraal Afrika en raakte geblesseerd bij Feyenoord. ”Maar ik heb geen idee of dit me wordt aangerekend”, aldus El Ahmadi, die maandag een gesprek zou hebben met Been.

Plaats je reactie