MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets maakt voorselectie bekend

23 september 2010 | in Sport | 1 Reactie

Marokkaans elftalDe voorselectie van het Marokkaans elftal voor de interland van 9 oktober tegen Tanzania is bekend gemaakt. Enkele opvallende namen zijn hierin terug te vinden. Zo zijn Ismail Aissati, Oussama Assaidi, Yassine Kharroubi, Ahmed Kantari, Nacer Chadli, Abdelkarim El Kaoutari, Youssef El Akchaoui en Mehdi Carcela wel geselecteerd.

Een opmerkelijke afwezige in de voorselectie is Nordin Amrabat. De PSV aanvaller zit namelijk samen met Aissati en Carcela in de afrondende fase betreffende zijn switch naar Marokko. Verder ontbreken Karim El Ahmadi en Mohammed Berrabeh ten opzichte van de eerdere wedstrijd tegen Centraal Afrika.

De lijst is nog niet compleet en zal hoogstwaarschijnlijk nog aangevuld worden met spelers uit de marokkaanse competitie. Ook een aantal spelers zal nog afvallen.

De selectie bij Marokko wordt gemaakt door Eric Gerets. De Belg is nu wel nog aan de slag bij Al-Hilal, maar zodra die club is uitgeschakeld in de Aziatische Champions League, wordt hij bondscoach van Marokko.

Keepers:
Yassine Kharroubi (Guingamp)

Verdedigers:
Chakib Benzoukane (Levski Sofia), Mehdi Benatia (Udinese), Mickael Chretien Basser (AS Nancy), Ahmed Kantari (Brest), Abdelhamid El Kaoutari (Montpellier), Youssef El Akchaoui (SC Heerenveen).

Middenvelders
Houssaine Kharja (Genoa), Adil Hermach (RC Lens), Youssef Hadji (AS Nancy), Jaouad Zairi (Olympiakos), Adel Taarabt (Queens Park Rangers), Mehdi Carcela (Standard Luik), Nacer Chadli (FC Twente), Hassan Alla (Le Havre), Mbark Boussoufa (Anderlecht), Kamel Chafni (Auxerre), Ismail Aissati (Vitesse), Nabil El Zhar (PAOK Saloniki), Nabil Dirar (Club Brugge).

Aanvallers:
Marouane Chamakh (Arsenal), Oussama Aissadi (SC Heerenveen), Youssef El Arabi (Caen), Mounir El Hamdaoui (Ajax), Nabil Baha (Malaga).

Er is 1 reactie

  1. Fatima
    24 september 2010 om 07:56 uur.

    Hey jongens, er is een fou gemaakt. Dit is niet de juiste voorslelectie!!!!

Plaats je reactie