MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati kiest op gevoel voor Marokko

27 september 2010 | in Sport | Reageer

Ismail Aissati is in de toekomst niet beschikbaar voor het Nederlands elftal. De middenvelder van Vitesse is van mening dat je met het hart moet spelen voor een nationaal team en kiest voor Marokko.

Dat zegt Aissati maandag volgens VoetbalPrimeur. “Ik heb niet alle voor- en nadelen op een rijtje gezet, maar op mijn gevoel gekozen. Je moet met je hart spelen, dat heb ik bij Marokko. Nee, daarom hoeft de bondscoach ook niet te bellen”, sluit de huurling een toekomst bij Oranje uit.

Aissati kwam uit voor de jeugdelftallen van het Nederlands elftal, maar de FIFA legt hem geen strobreed in de weg als hij voor Marokko wil uitkomen. Mogelijk maakt hij volgende maand tegen Tanzania zijn debuut als international. Aissati is opgenomen in de voorlopige selectie voor het kwalificatieduel voor de Afrika Cup.

Plaats je reactie