MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Assaidi denkt te kiezen voor Marokko

28 september 2010 | in Sport | Reageer

Oussama AssaidiTot zijn eigen verbazing behoort Oussama Assaidi tot de voorlopige selectie van het Marokkaanse nationale team. Dat speelt op 8 oktober een kwalificatieduel voor de Afrika Cup tegen Tanzania.

In de Leeuwarder Courant erkent Assaidi vereerd te zijn door de uitnodiging van bondscoach Eric Gerets. De vleugelaanvaller van sc Heerenveen heeft echter nog geen definitieve keuze gemaakt tussen Nederland en Marokko. Eerst wil hij afwachten of hij de definitieve selectie überhaupt haalt. “Als dat zo is, dan kies ik denk ik voor Marokko, maar als ik volgende week nog niet fit ben, kan ik natuurlijk niet gaan.”

Op het moment kampt Assaidi echter met een pijnlijke hamstring, schrijft VoetbalPrimeur. Om die reden ontbrak de aanvaller zaterdagavond in het thuisduel met Roda JC Kerkrade (2-2). Overigens verbaast het hem wel enigszins dat Jong Oranje-coach Cor Pot in hem geen serieuze optie meer lijkt te zien. “Dat zou ik best willen.”

Plaats je reactie