MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aboutaleb leidt handelsmissie naar Marokko

29 september 2010 | in Economie | 3 Reacties

Ahmed AboutalebDe Nederlandse Ambassade in Rabat en HIC Marokko (handels- en investeringscentrum) organiseren in de eerste week van oktober een handelsmissie naar Marokko voor bedrijven die actief zijn op het gebied van duurzaamheid.

Op verzoek van de ambassade leidt burgemeester Ahmed Aboutaleb de handelsdelegatie van 20 bedrijven op 4 en 5 oktober in Casablanca. In 2010 vieren de Nederlandse en de Marokkaanse overheid dat er 400 jaar handelsbetrekkingen tussen beide landen zijn. Duurzaamheid, water, afvalverwerking en alternatieve energie zijn speerpunten in de landelijke ontwikkelingsplannen van de Marokkaanse overheid. Dat meldt de Rotterdamse zender Megastad FM.

Burgemeester Aboutaleb is gevraagd een deel van de handelsmissie te leiden vanwege de duurzaamheidsagenda van Rotterdam. De missie bestaat uit 20 bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van milieutechnologie en duurzaamheid, waaronder ingenieursbureau Arcadis.

Ook maakt de burgemeester van het bezoek gebruik om afspraken te maken over de verdere versterking van de samenwerking tussen de politiekorpsen Rotterdam-Rijnmond en Casablanca. Hierover spreekt hij met de korpschef en de gouverneur van Casablanca, schrijft Megastad FM.

Er zijn 3 reacties

 1. gewoon
  29 september 2010 om 11:36 uur.

  alvast zijn toekomst in marroko waarborgen als wilders president wordt . groot gelijk ahmed ! ga zo door ik zou het zelfde gedaan hebben
  succes verder

 2. Henk Rotterdam VolksPartij Delfshaven
  30 september 2010 om 12:30 uur.

  ONZE “SULTAN ” blijft gewoon hier!!!!!!!

 3. gewoon
  02 oktober 2010 om 09:17 uur.

  ja maar dan zonder

  wilders

Plaats je reactie