MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maroc Fruit Europe gespecialiseerd in citrus

30 september 2010 | in Carriere | Reageer

Maroc Fruit Europe B.V. is een Nederlands bedrijf dat sinds twee jaar groenten en fruit importeert uit Marokko. Hicham Kissami besloot na jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse Marokkaanse pakstations een eigen bedrijf op te richten in Nederland. “De kennis en ervaring die ik heb opgedaan wilde ik graag gebruiken om de groeiende positie van Marokkaanse groenten en fruit verder uit te breiden op de Europese markt”, vertelt hij. “Wij hebben direct contact met de producenten en kunnen voor Nederlandse importeurs de volledige communicatie, papierwerk en financiële afhandeling verzorgen.”

Maroc Fruit Europe B.V. is gespecialiseerd in het importeren van citrusfruit uit Marokko. Daarnaast importeert het bedrijf wat groenten en een klein volume zoete granaatappelen. De mandarijnen en nour komen uit de regio Berkane. De sinaasappelen zoals Salustiana en Maroc Late komen uit de regio Gharb en Beni Mellal. De importeur is zelf vaak in Marokko om ervoor te zorgen dat het gehele proces plantage/inkoop, oogsten, verpakken, en transport correct verloopt. Maroc Fruit Europe B.V. heeft een medewerker in dienst die in Marokko de kwaliteitscontrole doet tijdens het verpakken.

Vanaf dit seizoen introduceert Maroc Fruit Europe B.V. het huismerk Bni Snassen…

Meer is hier verder te lezen.

Plaats je reactie