MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aicha Marghadi versterkt presentatieteam NOS

03 oktober 2010 | in Carriere | Reageer

Aïcha Marghadi, nieuwslezeres van de Amsterdamse stadszender AT5, versterkt vanaf maandag (4 oktober) het presentatieteam van NOS Sport. De 33-jarige Amsterdamse gaat een aantal dagen per week de presentatie van de luncheditie van het NOS Sportjournaal voor haar rekening nemen. Ze is komende week voor het eerst als ‘NOS-gezicht’ te zien. Marghadi combineert haar werkzaamheden voor de NOS met haar activiteiten bij AT5.

Sinds 2007 is Aïcha Marghadi één van de vaste gezichten van het AT5 Nieuws, daarvoor was ze reeds drie jaar werkzaam op de sportredactie van de zender. Voordat Marghadi bij AT5 aan de slag ging, werkte ze onder meer bij Novum Nieuws.

Plaats je reactie