MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ibrahimovic: ‘Afellay kan bij elke topclub spelen’

14 oktober 2010 | in Sport | 1 Reactie

Ibrahim Afellay speelde dinsdag de wedstrijd van zijn leven. Met twee doelpunten en een assist leverde hij een belangrijke bijdrage aan de 4-1 overwinning op Zweden. Bij Ibrahimovic is dit ook niet onopgemerkt gebleven.

De aanvaller van AC Milan is duidelijk in zijn bewoordingen over de 24-jarige middenvelder van PSV. ‘Ik weet zeker dat hij straks erg veel keuze zal hebben en met zijn manier van spelen kan hij overal terecht’, aldus de Zweed tegen Voetbal International.

Afellay speelde tegen Zweden zijn beste interland tot nu toe en scoorde daarin zijn eerste doelpunten. Afellay is bij PSV al lange tijd een van de bepalende spelers. De kans dat Afellay, wiens contract na dit seizoen afloopt, vertrekt is groot. Zo lijkt Atletico Madrid werk te willen maken van de overgang van Afellay naar de Spaanse club, schrijft VoetbalCentraal.

Er is 1 reactie

  1. aiii boy
    20 oktober 2010 om 06:47 uur.

    Dat is dan onze ibbii hij moettt bijjjj manchester united of ac milan
    ik vind ac milan meer iets voor onze ibie ai boyyyyyyy.

Plaats je reactie