MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Scheve gezichten door Mercedes El Hamdaoui

15 oktober 2010 | in Sport | 7 Reacties

De onderhandelingen tussen Mounir El Hamdaoui en Ajax verliepen afgelopen zomer moeizaam, omdat de speler op het laatste moment met verschillende aanvullende eisen kwam. De Marokkaan eiste onder meer de duurste Mercedes op de markt.

Dat meldt Johan Derksen gisterochtend in VI Radio. Volgens de hoofdredacteur van het gelijknamige blad ging Ajax akkoord met de eis van El Hamdaoui en zijn zaakwaarnemer, omdat ze de spits niet meer wilden laten lopen.

De bolide van El Hamdaoui zou volgens Derksen tot scheve gezichten leiden binnen de selectie van Ajax. Alle spelers in de selectie van de Amsterdammers rijden in een auto van sponsor Mercedes, maar dan wel in een goedkopere versie, schrijft het Algemeen Dagblad.

Er zijn 7 reacties

 1. Twitter Trackbacks for Maghreb Magazine » Scheve gezichten door Mercedes El Hamdaoui [maghrebmagazine.nl] on Topsy.com
  15 oktober 2010 om 01:14 uur.

  […] Maghreb Magazine » Scheve gezichten door Mercedes El Hamdaoui maghrebmagazine.nl/2010/10/15/scheve-gezichten-door-mercedes-el-hamdaoui/ – view page – cached Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt. Lees meer Tweets about this link […]

 2. berkani123
  15 oktober 2010 om 06:28 uur.

  hahaha imagrebjien shit he

 3. Simo
  17 oktober 2010 om 08:54 uur.

  En geef hem us geen ongelijk. Goed gedaan Mounir! Besahtek L merciedies djelk. Laat die gasten maar kapot gaan met hun nijd.

 4. moena
  18 oktober 2010 om 08:25 uur.

  werk je voor een mooie auto is het ook niet goed, dat bedoel ik. Die collega’s van hem hadden ook beter moeten handelen of anders aan mounir om advies vragen hoe hij dat aangepakt heeft om die mooie nieuwe mercedes te krijgen ipv hatelijk te doen of met scheef gezicht te kijken, jammer is dat hé elkaar niks gunnen.

 5. appie
  19 oktober 2010 om 06:11 uur.

  hij moet gewoon voetballen,wie is hij ,dat noem ik iemand die geen school heeft gehad,denken allen aan het luxe,dan be je van mij geen mosllim

 6. aiii boy
  20 oktober 2010 om 06:49 uur.

  aiiiiiii boyyyyy tegged el merciedisss enzo hea echt een mokieeeeee
  aiibbboyyyyy

 7. Eduard
  22 oktober 2010 om 11:50 uur.

  Het is eigen schuld van Ajax, hadden ze er maar niet op in moeten gaan.

Plaats je reactie