MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Drugsnetwerk ontmanteld

18 oktober 2010 | in Marokko | 1 Reactie

De Marokkaanse politie heeft een internationaal drugsnetwerk ontmanteld en vierendertig leden ervan aangehouden. Dat heeft de Marokkaanse minister van Binnenlandse Zaken Tayeb Charkaoui vrijdag bekendgemaakt.

‘Dit gevaarlijke netwerk wordt geleid door Colombiaanse en Spaanse drugsbaronnen’, aldus Charkoui volgens de Volkskrant. Het netwerk zou ook nauwe contacten met de terroristische beweging Al Qaida in Noord-Afrika onderhouden. ‘Terroristische elementen doen er alles aan om hun activiteiten te financieren’, aldus Charkaoui.

Onder de arrestanten zijn ook buitenlanders. Of er Nederlanders bij zijn betrokken is niet bekend. Een van de arrestanten is een Spaanse drugsbaron die voor de coördinatie zorgde met een Spaans lid dat in Mali in de gevangenis zit.

Er is 1 reactie

  1. aiii boy
    20 oktober 2010 om 06:46 uur.

    zomaar pakken ze drugsnetwerken op weten ze dan niet datt marokkooo gebouwd is op meer dan de helft op druggsssss triesttt,
    maar als nog die politie probs aiii boyyyyyykies

Plaats je reactie