MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Koning Marokko wil president Israël niet zien

19 oktober 2010 | in Marokko | 3 Reacties

Koning Mohammed VI van Marokko heeft een verzoek voor een ontmoeting met de Israëlische president Shimon Peres afgewezen, vanwege de impasse in het vredesproces voor het Midden-Oosten. Dat heeft een naaste van Peres maandag gezegd, volgens Nieuws.nl.

Peres had in het kader van een internationale conferentie, volgende week in Marrakech, om een onderhoud met de Marokkaanse koning gevraagd, maar de vorst wees het verzoek af, omdat het niet het juiste moment zou zijn. Peres, die in Marrakech op het Wereld Economische Forum over het Midden-Oosten en Afrika zou spreken, besloot daarop de conferentie niet bij te wonen.

De vredesgesprekken tussen Israël en de Palestijnen liepen vast nadat de Israëlische regering had geweigerd de restricties op bouwprojecten in joodse nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever te verlengen. De Palestijnen willen niet verder onderhandelen zolang het bouwverbod niet is verlengd.

Er zijn 3 reacties

 1. Twitter Trackbacks for Maghreb Magazine » Koning Marokko wil president Israël niet zien [maghrebmagazine.nl] on Topsy.com
  19 oktober 2010 om 01:20 uur.

  […] Maghreb Magazine » Koning Marokko wil president Israël niet zien maghrebmagazine.nl/2010/10/19/koning-marokko-wil-president-israel-niet-zieb/ – view page – cached Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt. Lees meer Tweets about this link […]

 2. aiii boy
  20 oktober 2010 om 06:48 uur.

  M6 een echte mannnnnnnn ai boyyy

 3. Naf
  27 oktober 2010 om 01:42 uur.

  Nou dat had ik niet gedacht van onze Koning en daarbij goed gedaan van hem. De reden dat hij peres niet wilt ontvangen is omdat de joden de grens verleggen en doorgaan met bouwen op palestijnse grondgebied en niemand die er wat van zegt. waar is Barack Obama nu dan, waarom horen we hem nu niet. De joden blijven doorgaan met bouwen maar er komt een tijd dat alle moslimlanden elkaar gaan steunen en dan hebben de joden het zwaar en slecht. Dat is wat ik denk tenminste. De moslims zijn momenteel bezig met een landelijke conferentie die gehouden wordt door Ahmadinejad. De moslimlanden gaan uiteindelijk met elkaar samenwerken en zullen tegen israel ingaan. Ze vermoorden, verkrachten islamitische burgers vernederen het geloof islam, pakken palestina af, bouwen op palestina grond etc etc etc…zo kan ik maar doorgaan niemand die er wat aan doet, heel de wereld kijkt gewoon dood leuk toe hoe onschuldige burgers bedreigd, geslagen worden op eigen grondgebied door een niet palestijn, dus een jood. Nou sorry, rechtvaardigheid bestaat niet, maar wordt zwaar afgemaakt, hierdoor zal er ooit een heis van oorlog ontstaan die niemand meer weet tegen te houden. Want de moslims zijn het spuugzat om dit te accepteren. Het zijn zware misdrijven die niet goed te praten zijn. Mocht een moslim het gedaan hebben weet heel de wereld het en staat heel de wereld op zijn kop, kijk maar naar mohamed b bijvoorbeeld, dan hebben we het over theo van Gogh 1 persoon. dan is mijn vraag het volgende.

  Hoe zit het met de onschuldige burgers die overleden zijn in de gaza, palestina
  Hoeveel onschuldige burgers zijn er overleden, hoeveel nabestaande moeten ermee zien te leven wat voor schade dit met zich mee neemt.

  Hoeveel vrouwen, jonge meiden zijn verkracht in het bijzijn van hun ouders door joden
  Hoeveel kinderen zijn onschuldig gedood voor de ogen van hun ouders door joden

  Alle onrecht wordt niet vergeten, uiteindelijk zal de hel uitbreken en eten de moslims de joden op een dag op en wel levend dat is wat zal gebeuren denk ik.

Plaats je reactie