MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Algerijn veroordeeld in Marokko

23 oktober 2010 | in Overheid | 1 Reactie

Een Marokkaanse rechtbank heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een Algerijn tot 10 jaar cel veroordeeld wegens het plannen van “terroristische daden” in het kader van een islamitisch netwerk dat naar verluidt geleid werd door de Belgische Marokkaan Abdelkader Belliraj.

De 44-jarige Benrabeh Benâattou “werd veroordeeld tot 10 jaar cel wegens het oprichten van een criminele organisatie met het oog op het plegen van terroristische daden”, zo oordeelde het hof van beroep van de stad Salé, ten noorden van de hoofdstad Rabat, schrijft MetroTime.

Benâattou werd in september door België, waar hij verbleef, uitgeleverd aan Marokko op basis van een internationaal aanhoudingsbevel. Afgelopen woensdag zijn enkele magistraten en verantwoordelijken van de Belgische politie naar Marokko gegaan waar ze met hun Marokkaanse collega’s hebben gesproken in verband met het dossier Belliraj. Abdelkader Belliraj zou de spilfiguur zijn van een terreurnetwerk. Belliraj ontkent alle beschuldigingen.

Er is 1 reactie

  1. Naf
    27 oktober 2010 om 03:09 uur.

    Marokko is fucking snel met die terroristen pakken. Gevaarlijke AIVD in marokko wahahaha…

Plaats je reactie