MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Politie wil aangifte tegen Badr Hari”

24 oktober 2010 | in Maatschappij | 2 Reacties

“De politie wil via mijn cliënt Badr Hari pakken.” Dat zegt de advocaat van de portier die in februari zwaar mishandeld werd voor de deur van Club Blinq tegen de Amsterdamse tv-zender AT5. K1-vechter Hari is verdachte in deze zaak.

Volgens de raadsman zou er vanuit de politie druk op het slachtoffer worden uitgeoefend om aangifte te doen tegen Hari. Dat wil de portier echter niet. Hij ontkent acht maanden na het incident zelfs dat Hari die bewuste avond bij club Blinq aanwezig was. Volgens de advocaat kent zijn cliënt Badr Hari niet eens.

De politie reageert tegen AT5 verbaasd op deze verklaring. Een woordvoerder laat weten dat ze het slachtoffer namelijk al drie maanden niet hebben gesproken. Ook de uitspraak dat Hari die avond niet aanwezig zou zijn geweest, wekt bevreemding.

Hari zelf is al maanden voortvluchtig. De K1-vechter ontkent zelf de mishandeling. Hari zegt zich zelf bij de politie te melden. Wanneer is nog onduidelijk.

Er zijn 2 reacties

 1. Naf
  27 oktober 2010 om 03:11 uur.

  q3od temma tekel elgobz oe tchemech ma3a rouhek…wachta a dir hna fil berd oe chta…

 2. exvriendBadrHARI
  11 november 2010 om 04:30 uur.

  Stof om na te denken.

  Is de Golden Boy Badr HARI met zijn kunsten een aanwinst voor de sport, voor de allochtonen en voor de nederlandse maatschappij?
  Hoe ver mag mogen de slimmerikken gaan en hun zakken vullen middels de maatschappij te belazeren ?

  K1-vechter Badr Hari ontkent betrokken te zijn geweest bij de mishandeling van een portier van een club in Amsterdam, maar………….

  In de cafe’s waar ook Badr Hari heen gaat praten mensen over het volgende.
  Het gerucht gaat dat; Badr Hari naar Marokko vluchtte in afwachting dat de inelkaar geslagen stoere portier van de discotheek beter zou worden en ontslagen uit het ziekenhuis. Vevolgens zouden de vertegenwoordigers van Badr Hari een compromis sluiten met de slachtoffer/portier, zodat hij niet tegen Badr Hari zou getuigen. Portier kreeg een groot bedrag.
  Nu kan de portier er zeker van zijn dat Badr Hari geen probleem meer zal leveren nu hij geen klacht indient en niet tegen hem getuigt. Nog belangrijker misschien: portier is miljonair dankzij Badr Hari.

  Ook roddelen de mensen dat de portier onnodig stoer en tof probeerde te doen door Badr Hari te verkleinen en te negeren. Zo’n miljonair als Badr Hari is zelfs gratis reclame voor je bedrijf als hij binnenstapt. Neem foto’s van hem en plak het hier en daar. Je weigert zo’n kanjer de toegang van je disco toch niet met simpele smoesjes.
  Dat kan je toch niet maken vertellen de mensen elkaar door in de cafe’s. Ze zeggen dat het een goed lesje is geweest voor de andere racistische en agressieve portiers die snel ook bedreigen met het slaan van allochtone jongeren voor de deur. Voortaan zullen die wel oppassen.

  Velen zijn ook trots op Badr Hari dat hij de media te slim af is en zijn zakken vult met zijn manier van prioriteiten stellen en ernaar handelen…….

  lees maar het volgende daarover

  een andere zaak OVER BADR HARI:

  Een groot COMPLOT misschien? Sluit niets uit. Lees tot het einde en beslis maar zelf.
  Mensen wees eerlijk tegen jezelf en denk logisch!! Neem de tijd en DENK EROVER na a.u.b.
  Arme zielen, boksliefhebbers ware sporters worden 3 dubbel belazerd en uitgelachen door slimmerikken als Badr Hari en zijn managers.

  Badr Hari kreeg tientallen miljoenen van de criminele & illegale gokcircuit OM ZICH TE LATEN DISKWALIFICEREN. Gokken op wedstrijd uitslagen wordt met regelmaalt georganiseerd door de criminele gokcircuit. 95 % van de gokkers die geld op Badr Hari hadden gezet verloren hun geld. Waarom anders zou hij (overduidelijk) bewust de liggende tegenstanders duidelijk aan de verliezende kant in hun gezicht slaan? Tijdens twee wedstrijden deed hij dat. Bij Remy Bonsyasky en Hesdy Gerges! Als de (zogenaamde) slachtoffers de kans zouden krijgen en opstaan zouden ze hoogstwaarschijnelijk toch onnmiddelijk weer neergaan na een extra paar harde klappen van de extreme topper Badr Hari. Hij was duidelijk aan de winnende kant ( zie de beelden terug ).

  Dat Badr Hari sterk en zeer kundig is, is inmiddels wel algemeen bekend. Er is niets mis met het toegeven van het volgende; niets voor niets is Badr Hari de trots van de allochtonen en voornamelijk de afrikanen.
  Ook al verliest hij zijn partij door omstandigheiden hij blijft beter dan zijn tegenstanders. Dat kunnen de toeschouwers duidelijk zien. Momenteel is hij de enige ware wereld kampioen K-1. Niet voor niets koos het merk KIA voor Badr Hari om meer naamsbekendheid te krijgen onder jongeren. K-1 / kick boksen is zeer polulair. Het K-1 wordt wereldwijd door honderden miljoenen toeschouwers bekeken.

  Het zal vast niet lang duren dat Badr Hari bevrijd zal worden uit de gevangenis, middels zijn grote geld-bazen. Velen zullen hun steun betuigen aan Badr Hari en zeker wel de organisatoren van de K-1 (kick)boks wedstrijden die miljoenen verdienen aan Golden Boy Badr Hari. Er is massale belangstelling voor Badr Hari. Zijn naam is al een merk op zich geworden. Hoe je het wendt of keert; meeste jongeren die de sport beoefenen willen net zoals Badr hari een topper worden en nemen hem als voorbeeld.

  Niemand kan uitsluiten dat er toch wel indirect druk uitgeoefent zal worden op de politie die Badr Hari vasthoudt, momenteel. Binnen een jaartje zien wij de topper Badr Hari weer tijdens een K-1 wedstrijd zijn tegenstander knock-out slaan en wel met een brede glimlach, denkend hoe alles goed uitpakt voor hem. Misschien is dat wel zijn recht. Ik weet het niet.
  U wel? Geef uw mening

  bron: exvriendbadrhari@hotmail.nl

Plaats je reactie