MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Groupe du Louvre wil 20 hotels in Marokko

26 oktober 2010 | in Marokko | Reageer

Groupe du Louvre, eigendom van Starwood Capital waaronder ook Golden Tulip valt, heeft grote plannen in Marokko. Het hotelmerk wil in de komende vijf jaar twintig Louvre-hotels bouwen in het Noord-Afrikaanse land.

Volgens topman Pierre-Frédéric Roulot van Starwoord Capital telt Marokko momenteel vooral veel luxe hotels en is er voor de onder- en middenklasse volop ruimte. Marokko krijgt daarom voor Groupe du Louvre ‘prioriteit’.

Die prioriteit vertaalt zich in het plan om twintig hotels te bouwen de komende vijf jaar. Golden Tulip, het andere merk van Starwood Capital, beschikt over vijf hotels in Marokko. Deze hotels staan in de plaatsen Rabat, Casablanca, Marrakech, Safi en Khouribga, schrijft MissetHoreca.nl.

Plaats je reactie