MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mohammed is populairste jongensnaam

29 oktober 2010 | in Marokko | 3 Reacties

Jack heeft zijn eerste plaats na veertien jaar moeten afstaan. Mohammed is nu de populairste jongensnaam in Groot-Brittannië. Dat meldt The Daily Mail volgens dagblad DePers. Mohammed stond vorig jaar nog derde. Die plaats wordt nu ingenomen door Jack.

Op de officiële lijst staat Mohammed overigens pas op de zestiende plaats, maar als variaties als Muhammad en Mohammad worden meegerekend, komt de islamitische profeet op 1.

Op de tweede plaats komt Oliver. Harry en Alfie komen respectievelijk op 4 en 5.

De meest gegeven meisjesnaam is voor het tweede achtereenvolgende jaar Olivia, gevolgd door Ruby en Chloe.

Er zijn 3 reacties

 1. NAF
  29 oktober 2010 om 02:32 uur.

  Ismoe Mohammed Sallah allahoe 3alayhi wa salam staat op nummer 1 teken van een geliefde naam bij de moslims en zal altijd op nummer 1 blijven staan.

  Naf

 2. karim
  31 oktober 2010 om 11:45 uur.

  Wilders zal deze dagen zeker naar London vliegen om dit ( probleem) te bespreken..

 3. Naf
  01 november 2010 om 05:51 uur.

  Dan heeft wilders dikke pech!!!

Plaats je reactie