MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Laatkomer Sinouh heeft een ‘Marokkaans klokje’

01 november 2010 | in Sport | 2 Reacties

Niet Khalid Sinouh, maar Erik Cummins zat zondag tegen ADO Den Haag op de bank als reservekeeper van FC Utrecht. De ervaren goalie was te laat, tot onbegrip van trainer Ton du Chatinier.

“Toen Ricky van Wolfswinkel de Marokkaan belde, zat hij vrolijk thuis met z’n kinderen te spelen”, vertelde de coach na afloop tegen ELFVoetbal. “Ik weet niet waar je dan mee bezig bent. Zoiets verwacht je niet van zo’n ervaren speler. Hij is toch een beetje een mentor in onze spelersgroep.”

Het meest opvallende is nog dat de klok in de nacht van zaterdag op zondag een uur teruggedraaid werd. Als Sinouh daar last van had gehad, dan had hij juist een uur te vroeg op de klok moeten zijn. “Hij heeft zeker een Marokkaans klokje”, aldus Du Chatinier volgens ELFVoetbal.

Sinouh werd meteen gestraft voor zijn verzuim. De doelman moest later op de dag met het tweede mee trainen. Daar was hij, naar verluidt, wel op tijd.

Er zijn 2 reacties

 1. Hassanhasson
  01 november 2010 om 07:06 uur.

  met Marokkaanse klok was hij eveneens een uur te vroeg moeten zij, snotaap!!!

 2. onbekend
  03 november 2010 om 06:33 uur.

  voor HASSANHASSON de slimmerd
  als wij hier in Nederland 12uur hebben, dan is het in maroc pas 10uur!!! dus de trainder heeft gelijk…met een marokkaanse klok was Sinouh inderdaad 2uur te laat

Plaats je reactie