MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Raja Felgata voorzitter van SMN-vrouw

07 november 2010 | in Maatschappij | Reageer

RajaRaja Felgata, bij de meeste mensen bekend als die leuke Marokkaanse die de kranten bij Goedemorgen Nederland besprak, is afgelopen week benoemd tot de voorzitter van de nieuwe vrouwelijke tak van het SMN, het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders. Zij wil het beeld dat er bestaat van Marokkaanse vrouwen veranderen en taboes doorbreken.

Journalisten en politici schilderen vrouwen van Marokkaanse afkomst vaak af als onderdrukt, zegt Felgata. ,,Wij willen laten zien dat het goed gaat met de Marokkaans-Nederlandse vrouw. Wij doen het relatief goed op school en de arbeidsmarkt. Daar willen we ook het accent op leggen.”

Lees verder op de site van Het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie