MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Chelsea denkt aan El Hamdaoui’

08 november 2010 | in Sport | Reageer

Chelsea zou zich willen versterken met Mounir El Hamdaoui, zo meldt The Daily Mirror. De aanvaller van Ajax maakte in de eerste twaalf competitiewedstrijden al elf doelpunten voor de Amsterdammers en dat zou de Engelse grootmacht ook opgevallen zijn.

Volgens het Britse medium moet de club uit Londen dan wel ruim twintig miljoen euro op tafel leggen. Ook Manchester United en Manchester City zouden de verrichtingen van de geboren Rotterdammer nauwlettend in de gaten houden. Zo meldt Soccernews.nl.

Plaats je reactie