MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spanje in ban ‘vriendin’ Afellay

23 november 2010 | in Sport | Reageer

De Spaanse showbizzmedia heeft het privéleven van Ibrahim Afellay nu al ontdekt en verheugt zich op de komst van de PSV-er en vooral zijn ‘vriendin’ Dorien Rose, playmate en Sapph-model. Maar zij weet van niets…

Foto´s van die shoot circuleren nu al overal in de Spaanse media, meldt ELFVoetbal. De 24-jarige Nederlandse Marokkaan en het 27-jarige model zijn door hen nu al gedoopt tot nieuwste Spaanse showbizzkoppel.

In showbiznewz ontkent Dorien een relatie te hebben met Ibrahim Afellay.

Plaats je reactie