MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Italië zet Marokkaan uit

27 november 2010 | in Marokko | Reageer

De Italiaanse autoriteiten hebben een wegens betrokkenheid bij een terreurcomplot veroordeelde Marokkaan vrijdag het land uitgezet. Khalid Khamlich werd in 2007 tot 5,5 jaar cel veroordeeld wegens deelname aan een cel die aanslagen voorbereidde op de Milanese metro en de kathedraal van Cremona.

Khamlich is vervroegd uit de gevangenis ontslagen en vrijdag meteen op een vliegtuig naar Casablanca gezet. Volgens het ministerie van binnenlandse zaken zijn de openbare orde en de staatsveiligheid gebaat bij Khamlichs uitzetting. Zo meldt de website Nieuws.nl.

Plaats je reactie