MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tientallen doden na regenval Marokko

01 december 2010 | in Marokko | Reageer

In Marokko zijn zeker dertig doden gevallen na hevige regenval. 24 Slachtoffers vielen toen een bus een ravijn in reed en werd meegesleurd door het water.Dit heeft MAP, het nationale persbureau van het Noord-Afrikaanse koninkrijk, dinsdag gemeld volgens NU.nl.

De inzittenden van de bus waren fabrieksarbeiders die van hun nachtdienst naar huis terugkeerden. De bus was onderweg van de plaats Bouznika, 40 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Rabat, naar Casablanca.

Marokko heeft last van overstromingen door hevige regenval. Maandag kwamen drie mensen in de stad Khenifra om, toen hun huis door het water werd weggespoeld. In Noord-Marokko verdronk een man in een rivier.

Zes anderen die door het snelstromende water werden meegezogen, worden vermist. In Casablanca bleven de scholen dinsdag dicht, nadat daar in korte tijd ongeveer 180 millimeter regen was gevallen, aldus NU.nl.

Plaats je reactie