MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘EU moet visserijdeal beëindigen’

02 december 2010 | in Marokko | 6 Reacties

vissersbootDe zelfbenoemde regering van de Westelijke Sahara heeft de Europese Unie dringend opgeroepen een controversiële visserijovereenkomst met Marokko niet te verlengen. Onder de overeenkomst mogen Europese vissersboten vissen in de betwiste wateren voor de Westelijke Sahara.

Mohamed Salem Ould Salek, de minister van buitenlandse zaken van de Westelijke Sahara, riep leden van het Europees Parlement op niet in te stemmen met verlenging wanneer de overeenkomst volgend jaar afloopt, schrijft Nieuws.nl.

Critici van de overeenkomst noemen deze illegaal, omdat het de inheemse bevolking van de regio van haar broodwinning berooft.

Er zijn 6 reacties

 1. sidi ali
  02 december 2010 om 06:34 uur.

  WAT? MINISTER VAN BUITENLANDSE ZAKEN VAN WESTELIJK SAHARA??
  ROT TOCH OP MET DAT ONZIN!!
  Er bestaat geen staat dat westelijke Sahara heet , Wesetlijke Sahara is en blijft Marokkaans gebied.
  Vertegenwoordigd ETA daan ook De basken in spanje? en IRA De Noord- Ieren enz.
  AICH AL MAGHREB!!

 2. fouad
  02 december 2010 om 09:15 uur.

  het staat er goed op. DE ZELF benoemde regering.
  waar blijft de gekozen regering.

 3. Twitter Trackbacks for Maghreb Magazine » ‘EU moet visserijdeal beëindigen’ [maghrebmagazine.nl] on Topsy.com
  03 december 2010 om 02:56 uur.

  […] Maghreb Magazine » ‘EU moet visserijdeal beëindigen’ maghrebmagazine.nl/2010/12/02/eu-moet-visserijdeal-beeindigen/ – view page – cached Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt. Lees meer Tweets about this link […]

 4. nam
  04 december 2010 om 10:44 uur.

  Best, dat kunnen de spanjaarden, zand gaan vissen…
  De chinzen en de Japanners staat al te wachten…die hebben aan de dubbel agenda van de Europeanen met name de Spanjaarden en de Hollanders,
  Ik zou zeggen opzouten met Alle Europees NGO…

 5. nam
  04 december 2010 om 10:47 uur.

  Best, dat kunnen de spanjaarden, zand gaan vissen…
  De chinezen en de Japanners staat al te wachten…die hebben schijt aan de dubbel agenda van de Europeanen met name de Spanjaarden en de Hollanders,
  Ik zou zeggen opzouten met Alle Europees NGO…
  Polisario is een boeven club dat wordt gesponserd wordt door Algerije het Noord Korea van Middelandse Zee

 6. maghrebie
  09 december 2010 om 12:52 uur.

  Sind wanneer bestaat er een Westl.Sahar met ministers ?? De Polisario is een politieke beweging geen land!! De Sahar, Ceuta en Melilia zijn van oudsher Marokkaans en er is geen korreltje zand dat dit ontkent!! Wij Marokkanen zij bereid hiervoor te vechten en te sterven en wij staan voor de volle 100% achter onze koning Mohammed 6. Onze motto luidt:

  Allah Alwatan Almalik= (betekent) GOD,HET LAND, DE KONING.

Plaats je reactie