MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw aanhouding zaak-vermiste jongens

08 december 2010 | in Maatschappij | Reageer

Marokkanen VenrayDe politie heeft een tweede arrestatie verricht in de zaak van de verdwenen Marokkaanse jongens in Venray. Het gaat om een 25-jarige Blerickenaar die verdacht wordt van betrokkenheid bij het runnen van de hennepkwekerij achter cafe ’t Paterke in Venray waar de twee jongens vermoedelijk werden vermoord. Dat meldt dagblad De Limburger.

De man is inmiddels in verzekering gesteld. Verleden week werd er al een 22-jarige man, eveneens uit Blerick, opgepakt. Hij wordt verdacht van de moord op de twee jongens Karim Fourkour en Fouad Bendella. Hij zit nog steeds vast.

Plaats je reactie