MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zakenman van het jaar wordt verkozen

09 december 2010 | in Carriere | Reageer

Stichting The Other Network (T.O.N.) kiest deze zaterdag de beste allochtone zakenman en de beste allochtone manager van het jaar. De verkiezing wordt voor de vijfde keer op rij gehouden. Agnes Jongerius (Voorzitter van het FNV) is één van de vijf juryleden.

De verkiezing van The Other Businessman is een reactie op de reguliere verkiezing van zakenman van het jaar, die traditioneel wordt gekozen uit een vrijwel uitsluitend autochtone omgeving, schrijft NU.nl.

”In de finale van dit jaar zijn uitsluitend professionals van Marokkaanse en Surinaamse afkomst vertegenwoordigd”, vertelt Melvin Tjoe Nij, oprichter van The Other Network, aan de website. De verkiezing wordt gesteund door PwC, de Gemeente Amsterdam en ABN AMRO.

Bekijk hier de finalisten!

Plaats je reactie