MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PSV in dubio over afscheid Afellay

11 december 2010 | in Sport | Reageer

Ibrahim Afellay voetbalt volgende week zondag tegen Roda JC voor het laatst in het PSV-shirt voor het eigen Eindhovense publiek. Niemand twijfelt nog aan zijn vertrek naar Barcelona. Maar formeel komt de transfer pas rond ná de laatste wedstrijd voor de winterstop. Dus hoe neem je afscheid van iemand die zelf nog niet vooruit wil lopen op zijn vertrek?

Dat is een vraag waar PSV zich vandaag over buigt, meldt het AD. De supporters willen rond de thuiswedstrijd tegen Roda JC uitgebreid afscheid nemen van Afellay, die als jochie van tien jaar binnenstapte bij PSV en er veertien jaar bleef.

De aanvoerder wil geen voorschot nemen op zijn vertrek uit Eindhoven. ,,Eerst moet alles rond zijn. Nog vier wedstrijden knallen voor PSV, dáár concentreer ik me op.”

Voorzitter Rob van den Akker van de supportersvereniging praat met de technische staf van PSV, om het afscheid van Afellay te bespreken

Meer is hier verder te lezen.

Plaats je reactie