MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nederlandse Moslim Partij zoekt leden

20 december 2010 | in Politiek | 1 Reactie

In 2007 is de Nederlandse Moslim Partij opgericht in Enschede. Er is een aantal keer meegedaan met de gemeenteraadsverkiezingen. Dit heeft niet geleid tot zetels en daar moet verandering in gaan komen.

Voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen is de Nederlandse Moslim Partij op zoek naar actieve leden. Mensen die al ervaring hebben in de politiek maar ook nieuwe mensen, mensen die de eerste stap in de politiek willen gaan zetten.

In 2014 zullen de volgende gemeenteraadsverkiezingen gehouden gaan worden en tot die tijd kan er rustig gebouwd worden aan de partij, schrijft dé Weekkrant.

Voor de gemeente Harderwijk wil de Nederlandse Moslim Partij ook een afdeling op gaan zetten, aldus de voorzitter van de partij, Henny Kreeft, die zelf woonachtig is in Harderwijk. Voor Harderwijk is de partij op zoek naar een aantal leden die zich actief willen gaan inzetten om de afdeling van de grond te gaan krijgen.

Voor meer informatie kunnen geinteresseerden schrijven naar de voorzitter, Henny Kreeft via hennyaj.kreeft@gmail.com of bellen naar 06 – 49400851.

Er is 1 reactie

  1. Adil
    20 december 2010 om 07:50 uur.

    Ik ben geïnteresseerd maar wil niet in de publiciteit komen

Plaats je reactie