MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko arresteert zes terreurverdachten

28 december 2010 | in Marokko | Reageer

De Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben zes Marokkanen opgepakt die aanslagen in het Noord-Afrikaanse land en in landen overzee zouden hebben beraamd. Dat heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken in Rabat maandag meegedeeld. Het maakte niet duidelijk waar en wanneer de zes zijn aangehouden.

De zes zijn experts in het maken van explosieven en wilden die gebruiken bij aanslagen in het buitenland. Ook wilden zij met autobommen aanslagen uitvoeren op buitenlandse belangen in Marokko, Marokkaanse instellingen en gebouwen van de Marokkaanse veiligheidsdiensten. Zo meldt de Volkskrant.

Plaats je reactie