MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hardloopproject Amsterdam wint prijs

12 januari 2011 | in Maatschappij | 1 Reactie

Be Interactive, het sportproject uit Amsterdam West dat allochtone vrouwen uit hun isolement wil halen heeft een Appeltje van Oranje gewonnen. Het Oranje Fonds bekroont met de Appeltjes van Oranje jaarlijks bijzondere, succesvolle sociaal maatschappelijke projecten. Het thema is dit jaar De Kracht van Sport.

Op 21 mei mag Be Interactive de prijs in ontvangst nemen, die bestaat uit een bronzen beeldje, ontworpen en vervaardigd door koningin Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro, meldt AT5.

Prinses Maxima kwam dinsdag langs bij de stichting. Een van de vrijwilligers is Zainab Makhlouf, die voor haar werk bij Be Interactive werd genomineerd voor Amsterdammer van het Jaar.

Zie foto’s van het bezoek van Maxima.

Er is 1 reactie

  1. Twitter Trackbacks for Maghreb Magazine » Hardloopproject Amsterdam wint prijs [maghrebmagazine.nl] on Topsy.com
    12 januari 2011 om 06:03 uur.

    […] Maghreb Magazine » Hardloopproject Amsterdam wint prijs maghrebmagazine.nl/2011/01/12/hardloopproject-amsterdam-wint-prijs/ – view page – cached Maghreb Magazine is een Marokkaanse nieuwssite die actuele onderwerpen over Marokko, Marokkanen en andere Marokkaanse zaken bij elkaar brengt. Lees meer […]

Plaats je reactie