MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Clipshoot van ‘Stiekem’ met o.a. Fouradi [VIDEO]

13 januari 2011 | in Marokko | Reageer

Clipshoot van 'Stiekem' met o.a. Fouradi [VIDEO]Afgelopen weekend vond de opname plaats van de nieuwe track ‘Stiekem’, de titeltrack voor de nieuwe film ‘Pizzamaffia’ die op 17 februari in première gaat. Lange Frans, de broertjes Fouradi’s en rapper Ome Omar (Omar Dahmani) zijn verantwoordelijk voor dit nummer. Lebara TV was erbij en maakte onderstaande reportage voor je in samenwerking met Maghreb.NL.

Pizzamaffia is gebaseerd op het succesvolle boek van Khalid Boudou en gaat over de neven Bram(Iliass Ojja) en Haas(Mamoun Elyounoussi), die in de snelle wereld van pizzakoeriers en veeleisende bazen, hun vriendschap, familie eer en ambities hoog proberen te houden. Een wereld waarin je niet alleen snel op de weg moet zijn, maar ook rap van tong.

Plaats je reactie