MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Soldaat zwemmend naar Ceuta

13 januari 2011 | in Maatschappij | 4 Reacties

Een Spaanse soldaat die zwemmend terug wilde keren naar de Spaanse enclave Ceuta in Noord-Afrika, is door de Guardia Civil uit het water gevist.

De soldaat raakte tijdens zijn weekendverlof in Marokko zijn paspoort kwijt, waarop hij besloot zwemmend naar Spaans grondgebied terug te keren. De Guardia Civil kreeg een melding binnen over een zwemmende persoon in de baai en stuurde er een anti-immigratie patrouilleboot op af, meldt de website InSpanje.nl.

Terwijl de man uit het water werd gehaald, legde hij zijn situatie uit. Hij wilde perse terugkeren naar zijn basis voordat zijn verlof van 48 uur was afgelopen, maar werd bij de Marokkaanse grens tegengehouden.

Daarop besloot hij dat de snelste weg terug via de zee was, maar hield hieerbij geen rekening met het uitgebreide camera-controlesysteem om illegale immigranten op te sporen die zwemmen Spaans grondgebied trachten te bereiken, aldus de website.

Er zijn 4 reacties

 1. TITWANI
  13 januari 2011 om 02:17 uur.

  Haha, grappig! Nu weet ik dat zwemmend naar Ceuta geen oplossing is!

 2. ravinder
  14 januari 2011 om 12:52 uur.

  een aparte manier van voorlichten richting illegale immigranten…

 3. zomaareenmarokkaan
  15 januari 2011 om 09:10 uur.

  alle marokkanen in marokko kunnen nederlands lezen ratvinder.

 4. Berkani
  19 januari 2011 om 02:57 uur.

  Het lijkt mij een goed idee om een CeutaTlon te organiseren; een groepje laten zwemmen van Spanje naar Ceuta en terug. De winaars kunnen een verblijfsvergunning krijgen van Marokko.

Plaats je reactie