MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hari maakt rentree in mei

21 januari 2011 | in Sport | 2 Reacties

Badr Hari maakt over vier maanden zijn rentree in de ring. Het management van de Amsterdamse K-1-vechter van Marokkaanse komaf heeft een mondelinge overeenkomst gesloten voor een partij tijdens een It’s Showtime-evenement in de Franse stad Lyon.

Zijn tegenstander wordt naar verwachting binnen twee weken gepresenteerd. „Badr maakt in mei zijn comeback”, bevestigt Simon Rutz, de manager van Hari, tegenover De Telegraaf . „Hopelijk gaat Badr vanaf nu datgene doen waar hij goed in is: lekker knokken in de ring. Hij moet laten zien dat hij tot de beste vechters in de wereld behoort.”

Hari heeft een roerig 2010 achter de rug. De 26-jarige vechter wil in 2011 weer op sportief vlak van zich doen spreken.

Er zijn 2 reacties

 1. mohammed
  21 januari 2011 om 01:21 uur.

  Doe waar je goed in bent sukkel ipv je op te laten naaien door zogenaamde vrienden…succes badr.

 2. Naf
  21 januari 2011 om 06:59 uur.

  Badr Hari hoek hem aub methechemnech. Inshallah bi idni allah ik zal voor je meebidden dat je inshallah wint. Ik ben benieuwd gooi al je frustraties er maar uit en laat hem aub een poepje van eigen deeg ruiken..

  SUCCES!!!

Plaats je reactie