MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Terreurverdachten worden overgeleverd

28 januari 2011 | in Maatschappij | Reageer

De drie Marokkaanse Nederlanders, die in november werden opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme, mogen binnen tien worden overgeleverd aan België. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam donderdag bepaald.

Volgens de Belgische autoriteiten behoort het drietal dat in Amsterdam werd opgepakt tot een terreurnetwerk, dat gevorderde plannen had om een aanslag in hun land te plegen. Het doel was nog niet specifiek bepaald. Het netwerk zou zich ook hebben toegelegd op het rekruteren van strijders voor de heilige oorlog in Tsjetsjenië. De drie mannen (25, 26 en 28 jaar oud) ontkennen iedere betrokkenheid. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Plaats je reactie