MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko organiseert Afrika Cup in 2015

30 januari 2011 | in Sport | 1 Reactie

De Afrikaanse Voetbalconfederatie (CAF) heeft zaterdag in het Congolese Lubumbashi besloten dat de organisatie van de Afrika Cup 2015 aan Marokko toegewezen wordt. Zuid-Afrika, dat vorig jaar nog de Wereldbeker voetbal mocht organiseren, kreeg de editie van 2017 toegewezen.

Marokko organiseerde in 1988 voor het laatst het Afrikaanse landentoernooi. Zuid-Afrika was in 1996 voor het laatst de organisator.

In 2012 mogen Gabon en Equatoriaal-Guinea het voetbalfeest ontvangen, een jaar later is het de beurt aan het immer woelige Libië, schrijft Het Laatste Nieuws.

De Afrika Cup wordt om de twee jaren georganiseerd. Tot de editie van 2012 wordt het toernooi in de even jaartallen gehouden, vanaf 2013 is het de beurt aan de oneven.

Er is 1 reactie

  1. carif
    31 januari 2011 om 07:55 uur.

    Het is heel goed nieuws dat marocco eindelijk zo iets groots mag organiseren.hoop dat de marokkanen hier van kunnen profiteren.

Plaats je reactie