MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rector: hoofddoek mag wel in de aula

09 februari 2011 | in Geloof | Reageer

Imane Mahssan (14) mag haar hoofddoekje wel opdoen in de aula en op de schoolgang. Die permissie geeft rector Gerard Dekkers van het Volendamse Don Bosco College na een persoonlijk gesprek met Imanes vader. Zo meldt het NoordHollands Dagblad.

De school hanteert een verbod op hoofddoeken. Het zou niet passen bij de katholieke grondslag van de school.

Met dat standpunt neemt de islamitische familie Mahssan echter geen genoegen. Imane blijft met haar vader Mohammed strijden voor haar rechten.

Zie ook artikel:
LAKS STEUNT IMANE MAHSSAN
Imane (14) spreekt over verbod

Plaats je reactie