MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Terek Grozny aast op Mbark Boussoufa‎

06 maart 2011 | in Sport | Reageer

Een afgevaardigde van Terek Grozny heeft bij Anderlecht geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Mbark Boussoufa. De club, getraind door Ruud Gullit, ziet in de 26-jarige spelmaker een welkome versterking voor het middenveld.

In Rusland sluit de winterse transfermarkt pas op 10 maart. Mocht het tot een akkoord komen dan kan Boussoufa per direct uitkomen voor de Tsjetsjeense formatie die uitkomt in de Russische competitie.

Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck bevestigt de belangstelling. ‘Terek Grozny belde ons om naar de prijs te informeren’, zegt hij volgens Voetbal International. ‘Maar er is niets concreet.’

De Marokkaan staat sinds 2006 onder contract bij de Brusselse grootmacht.

Plaats je reactie