MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Race Marrakesh door FIA geannuleerd‎

09 maart 2011 | in Sport | Reageer

De aanvankelijk voor 4 en 5 juni in Marokko geplande wedstrijd voor het wereldkampioenschap voor toerwagens, het FIA WTCC, is definitief van de kalender geschrapt. Reden voor de afgelasting was het ontbreken van voldoende financiële rugdekking, aldus de lokale organisatie.

Ondanks twee succesvolle jaargangen in het Marokkaanse Marrakesh, met heel wat publiek dat thuisrijder Mehdi Bennani kwam aanmoedigen, zijn er financiële problemen opgedoken die de plannen voor een derde opeenvolgende `Race of Morocco´ in het water doen vallen.

“Marokko is het enige land in Afrika waar je een hoogstaand autosportevenement kunt organiseren”, zegt Marcello Lotti, de promotor van het WTCC op de officiële website van het kampioenschap. “Na al het werk dat is verzet en alle gedane investeringen is het erg jammer dat Marrakech van de kalender wordt verwijderd.”

Volgens Marcello Lotti verwacht men binnen twee weken een vervangende wedstrijd aan te kunnen kondigen die op het Europese vasteland wordt georganiseerd. Zo meldt de website autosportnieuws.be.nl.

Plaats je reactie