MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Oudkerk onderzoekt aanpak jongeren

04 april 2011 | in Overheid | 2 Reacties

Rob Oudkerk gaat binnenkort in Den Bosch onderzoeken of de Marokkanenaanpak van deze gemeente effectief is. Het voormalige lid van de Tweede Kamer namens de PvdA en oud-wethouder van Amsterdam doet dat als directeur van de Jeugdfabriek, een organisatie die zich bezighoudt met jeugdbeleid en jeugdzorg.

Vorig jaar werd bekend dat Den Bosch in een landelijk onderzoek van het Samenwerkingsverband Marokkaans-Nederlandse risicojeugd slecht scoort op het gebied van criminaliteit, schooluitval en werkloosheid.

Het onderzoek van Oudkerk komt voort uit datzelfde Samenwerkingsverband, dat bestaat uit 22 gemeenten die gezamenlijk de problemen aanpakken rond Marokkaans-Nederlandse risicojongeren, bericht het Brabants Dagblad.

Er zijn 2 reacties

  1. carif
    04 april 2011 om 05:24 uur.

    succes

  2. adil
    05 april 2011 om 07:03 uur.

    hij moet eerst zich zelf onderzoeken bij de hoeren

Plaats je reactie