MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Meisjes geven school de schuld

06 april 2011 | in Maatschappij | 7 Reacties

De meisjes die drie dagen vermist waren in Parijs zeggen dat hun school nalatig is geweest in de begeleiding tijdens de excursie. In een interview met de Limburgse zender L1 zegt een van de twee dat de leraren niet goed op hen hebben gepast.

“Donderdag waren we ook verdwaald en we vroegen de leraar om bij ons te blijven, maar die was de andere kant op”, zegt Halima Saoufi.

De geruchten dat de meisjes er gewoon een paar daagjes Parijs aan het schoolreisje wilden vastplakken, wijst Saoufi van de hand. “We hebben drie dagen op straat geleefd. We hebben helemaal niet gechilld. Ik weet niet hoe ze daarbij komen.”

Rector Moes zegt, volgens de NOS, nog altijd dat er nog altijd “sterke aanwijzingen” zijn dat de twee vrijwillig achterbleven.

Volgens Saoufi had ze “geen enkele reden om weg te lopen”. Op de vraag waarom ze er dan drie dagen over deed om hulp te zoeken, zegt ze dat ze bang waren dat iemand misbruik van hun situatie zou maken. “Daarom hebben we niks gezegd.”

Er zijn 7 reacties

 1. verloser
  06 april 2011 om 11:38 uur.

  marokaanse meiden zijn de weg kwijt helemaal gek aan het worden
  kennen geen normen en waarden

 2. modie
  06 april 2011 om 11:12 uur.

  niet allemaal

 3. amazigh
  06 april 2011 om 11:31 uur.

  kanker marokkaanse #$@%#^ geven overal kontje weg tfoe hlikoem a #$@%#@ ik spuug op jullie #$%#@&*# gggg gggg tfoeeeeeeeeeeeeee

 4. Naf
  08 april 2011 om 11:21 uur.

  @AMAZIGH

  Jij bent blijkbaar zo gefrustreerd en negatief zoals altijd daar niet van, maar volgens mij heb jij een probleem met jezelf en je achterlijke mentaliteit. Ken je deze meiden nee, dus wat loopt je ze uit te maken voor hoeren. De jongens met de grootste mond zijn zo in de war, omdat ze het van dichtbij hebben meegemaakt en die frustraties waarmee ze kampen zoals jou, afreageren op andere meiden. Blijkbaar wat met je zusje meegemaakt dat je marokkaanse meiden bespuugd. Verbeter de wereld, begin bij je eigen stamboom

  N3el $#%@^#% %$#%@$ *&#($* ^%#$@#

 5. Naf
  08 april 2011 om 11:24 uur.

  Meiden trek je niks aan van de negatieve marokkanen op deze site. Die kampen met frustraties van hun zussen en komen het afreageren op alle marokkaanse meiden. Ze zijn zo bekrompen en maken altijd dingen veel erger dan ze zijn. Trek je er niks van aan. Deze mensen die negatief reageren hebben problemen in eigen familie met eigen zussen die wegelopen zijn of met een neger zijn weggelopen of zo. Het is duidelijk dat zulke vieze @#$@%#&^ op deze site zo negatief kunnen zijn jegens eigen bloedmooie meiden en volk. Frustraties moeten ze maar afreageren bij hun zussen vind ik. begin je eigen stamboom te controleren, met je negatieve uitlatingen over marokkaanse meiden.

  zwemmel!!

 6. Arno
  09 april 2011 om 09:00 uur.

  De meiden weten precies waar het om gaat, een beetje dom met alle communicatie van tegenwoordig de school heeft zijn verantwoordelijk heden als het mis gegaan was zou ik wel eens weten wat er gebeurt was. Dus meiden haal je diploma en bespreek een retourtje Parijs lekker met de Talys(trein)

 7. Ippie
  26 mei 2016 om 03:16 uur.

  amazigh Ik vind dag je helemaal gelijk hebt !! Het zijn allemaal hoeren 1pot nat!!! En ze vallen nu ook nog op apen bavianen ring apen

Plaats je reactie