MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minister verdedigt bondscoach Gerets

07 april 2011 | in Sport | 3 Reacties

De Marokkaanse minister van Sport roept op om te stoppen met de kritiek op bondscoach Gerets. Na de pijnlijke nederlaag vorige week tegen Algerije werd Gerets zwaar op de korrel genomen door fans en pers.

Gerets kreeg titels als ‘Amateur’, ‘Debutant’ en ‘Ordinaire trainer’ naar zijn hoofd gesmeten. “Het is pas na de terugmatch dat zijn evaluatie mag volgen”, aldus de Marokkaanse minister van Sport volgens de Voetbalkrant. “Dat we verloren in Algerije was omdat we tegen 14 man speelden: 11 spelers, het publiek, de scheidsrechter en het slechte terrein.”

De volgende cruciale wedstrijd voor Gerets is Marokko-Algerije. Deze vindt plaats op zaterdag 4 juni.

Er zijn 3 reacties

 1. carif
  07 april 2011 om 11:37 uur.

  gerets moet beter presteren anders opzouten hij krijgt niet voor niks een dikke salaris succes

 2. wilders
  09 april 2011 om 10:37 uur.

  in plaats dat we deze man steunen, nee afkraken,1-0 verloren penalty nou nou, is uitwedstrijd met zo veel supporters en 1-0 verloren. dan vind ik dat ze het toch goed hebben gedaan. terug match dan als ze verliezen dan pas kan je een conclusie tonen a mongolen. en de andere wedstrijden die marokko heeft gespeeld zijn jullie die vergeten alsses gewonnen sukkels een wedstijd verloren gelijk huilen.

 3. am
  10 april 2011 om 12:46 uur.

  hij had wel fouten gemaakt met laat wisselen.hij had snel moeten ingrijpen .hij had genoeg kwaliteit op de bank en natuurlijk had hamdaoui moeten menemen alles speelt een factor,naturlijk scheidsrechter speeld een rol,maar ik denk dat wij in juni gewoon van algerij gaan winnen
  komt goede inchalah

Plaats je reactie