MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Olympische ploeg zonder Europese spelers

10 april 2011 | in Sport | Reageer

Pim Verbeek moet het zondag als bondscoach van de olympische ploeg van Marokko stellen zonder spelers uit de Europese competities. Oorzaak zijn de regels van de wereldvoetbalbond FIFA.

De ploeg van Verbeek verdedigt in en tegen Mozambique een 2-0 voorsprong. “10 april is echter geen datum van de FIFA en dus kan ik niemand van buiten Europa oproepen”. zegt hij, volgens VoetbalPrimeur, in het Algemeen Dagblad. “Ik moet het nu doen met alleen spelers uit Marokko zelf. Dat zijn jongens die stuk voor stuk erg goed kunnen voetballen, maar allemaal zonder ervaring. Ik heb geen idee hoe ze zich houden.”

Verbeek mist in het kwalificatieduel voor de Olympische Spelen van 2012 dus onder meer Labyad, Najah en Mokhtar van PSV, Messaoud van AZ en Laghmouchi van AGOVV, schrijft VoetbalPrimeur.

Plaats je reactie