MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Excuses voor tweet laffe Marokkaanse daders’

20 april 2011 | in Maatschappij | Reageer

“VIJF LAFFE daders #zinloosgeweld #Marokkaans #040 Herken jij ze? Bel anoniem: 0800-7000 PLS-RT”, twitterde de Eindhovense politie dinsdagochtend. Op Twitter ontstond kort na de tweet reuring over het bericht.

Onder andere weblog GeenStijl pikte het op. Inmiddels heeft de politie excuses gemaakt. “Ongelukkige woordkeuze tweet #zinloosgeweld zaak http://bit.ly/gjU2LR Excuses. Niet de gebruikelijke termen die wij hanteren”, twitterde de politie dinsdagochtend volgens het Eindhovens Dagblad.

De vijf waren maandagavond uitgebreid in beeld in een opsporingsprogramma. Ze worden onder andere gezocht omdat ze twee jongemannen in elkaar sloegen na een uitgaansnacht in januari in een garage in Eindhoven.

Plaats je reactie