MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ajax met El Hamdaoui ongeslagen

29 april 2011 | in Sport | Reageer

De eredivisie kan komend weekend al beslist worden wanneer FC Twente wint, Ajax verliest en PSV punten verspeelt. De Ajax-fans kunnen volgens de statistieken echter gerust zijn indien Mounir El Hamdaoui zijn opwachting maakt, schrijft NuSport.

De laatste vijftien duels van Ajax waarin de aanvaller speeltijd kreeg, verloren de Amsterdammers niet. Dat de Marokkaanse international de laatste weken niet in zijn beste vorm verkeert en sinds zijn aanvaring met de coach nog geen doelpunt heeft gemaakt, doet aan dat feit niets af.

De tegenstander van zondag, SC Heerenveen, is daarentegen zeer waarschijnlijk wel de favoriete opponent in de eredivisie voor de spits. Hij scoorde al zes maal tegen de Friezen. Alleen tegen Sparta Rotterdam maakte hij net zoveel treffers.

Plaats je reactie