MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Alle doden Marrakech geïdentificeerd’

02 mei 2011 | in Marokko | Reageer

Alle doden van de aanslag in een café in Marrakech zijn geïdentificeerd. Dat laat een bron binnen het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken weten aan persbureau AFP. Volgens het nog niet verschenen onderzoeksrapport bevinden zich onder de slachtoffers acht Fransen, drie Marokkanen, een Brit, een Canadees, een Nederlander, een Portugees en een Zwitser.

De bron meldt, volgens het NRC Handelsblad, dat de identiteit van de slachtoffers is vastgesteld aan de hand van forensisch onderzoek.

Ook raakten bij de aanslag 21 mensen gewond, daarvan liggen elf – zes Fransen, drie Marokkanen en twee Nederlanders – nog in het ziekenhuis.

Plaats je reactie