MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mariah Carey noemt kindje ‘Marokkaan’

05 mei 2011 | in Amusement | 2 Reacties

De namen van de pasgeboren baby’s van Mariah Carey en Nick Cannon zijn bekend. Het jongetje kreeg een opvallende naam mee, namelijk Moroccan Scott. De naam werd gebaseerd op een Marokkaans getinte kamer in het appartement van Carey, waar haar man haar ten huwelijk vroeg. Dit meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

Het zusje van Maroccan luistert naar de naam Monroe Cannon, vernoemd naar Marilyn Monroe door wie Carey werd geïnspireerd.

Over de namen van de tweeling, die zaterdag ter wereld kwam, werd eerder geheimzinnig gedaan omdat familie en vrienden op de hoogte gebracht moesten worden.

Er zijn 2 reacties

  1. Realist
    05 mei 2011 om 10:02 uur.

    wordt steeds leuekr met di e marokane

  2. mocro
    08 mei 2011 om 11:27 uur.

    marokkaanse ras word helemaal verkracht

Plaats je reactie