MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spaanse koning op bezoek in Marokko

06 mei 2011 | in Marokko | Reageer

De Spaanse koning Juan Carlos is op dit moment in Marokko voor een privé-bezoek aan Mohammed VI, zo meldt het koningshuis. Na de diverse diplomatieke incidenten tussen Spanje en Marokko bij de grens bij de in Marokko gelegen Spaanse enclave Melilla, werd dit bezoek gepland.

Juan Carlos stuurde op 28 april een telegram naar Mohammed om zijn medeleven te uiten in verband met de aanslag op café Argana in Marrakech. Tevens bevestigde hij opnieuw de intentie van Spanje om samen te werken met Marokko, meldt de website InSpanje.nl.

Plaats je reactie