MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opening eerste Red Sun Marrakesh

11 mei 2011 | in Economie | Reageer

De eerste buitenlandse vestiging van restaurant The Red Sun gaat op 21 mei in Marrakech van start. Verschillende bekende Nederlanders zijn bij de opening aanwezig.

Wimmy Hu, oprichtster van The Red Sun, opent samen met haar zakelijke partner Hafid Bochhah, de vestiging in Marrakech. Bochhah keert na jarenlang verblijf in Nederland terug naar Marokko waar hij de dagelijkse leiding krijgt over The Red Sun Marrakech, meldt Misset Horeca.

In Nederland heeft The Red Sun momenteel twee vestigingen in Blaricum en Amsterdam. Eigenaresse Wimmy Hu introduceerde vijf jaar geleden het concept Modern Asian Cuisinie Lounge restaurant. Hu heeft nu gekozen voor uitbreiding van haar horecaconcept naar Marokko om dat een dergelijk horeca-concept daar nog niet bestaat. ‘We serveren gerechten uit de Japanse en Chinese keuken, die met authentieke ingrediënten worden bereid en daar geven we in The Red Sun een moderne twist aan.’

The Red Sun Marrakech biedt plaats aan 350 gasten, verdeeld over twee verdiepingen. De menukaart is uitgebreid met Thaise gerechten.

Speciaal voor de opening van de eerste buitenlandse Red Sun-zaak, heeft Hu een vliegtuig geregeld om een gezelschap bekende Nederlanders te vervoeren, waaronder Najib Amhali en Hind.

Plaats je reactie