MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati kan langer blijven bij Vitesse

13 mei 2011 | in Sport | Reageer

Als het aan Vitesse ligt blijft Ismaïl Aissati langer in Arnhem. De Eredivisionist hoopt volgens Voetbal International het volgende seizoen ook over de Marokkaan te beschikken.

Wat er met Aissati gaat gebeuren is nog steeds onduidelijk. De 22-jarige middenvelder wordt gehuurd van Ajax en trainer Frank de Boer heeft aangegeven hem graag een kans te willen geven in Amsterdam. De Marokkaan leek eerder van die kans gebruik te gaan maken, maar lijkt zijn keuze toch bij te stellen. Een langer verblijf bij Vitesse zou daardoor tot de opties behoren. Zo schrijft SoccerNews.

Plaats je reactie