MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari pakt uit met knock-out

16 mei 2011 | in Sport | 6 Reacties

Badr Hari is weer helemaal terug. De topvechter versloeg de Fransman Gregory Tony tijdens een vechtsportgala in het Franse Lyon. Hari klopte zijn opponent al in de eerste ronde op een technische knock-out, meldt dagblad De Telegraaf.

Hari stapte na een jaar afwezigheid eindelijk weer de ring in. Zijn laatste partij dateerde van eind mei vorig jaar in de Amsterdam ArenA. De K1-vechter negeerde destijds in zijn partij tegen Hesdy Gerges een stopteken van de scheidsrechter. Dat deed hij eerder ook al een keer in de finale om de officieuze wereldtitel, toen tegen Remy Bonjasky die vanwege de diskwalificatie van Hari daardoor de wereldtitel veroverde.

Er zijn 6 reacties

 1. carif
  16 mei 2011 om 09:54 uur.

  welcome back.

 2. Naf
  23 mei 2011 om 08:35 uur.

  Goed gedaan Badr!! wij zijn trots op onze marokkaan…

 3. Naf
  24 mei 2011 om 05:42 uur.

  Dit is nou een echte marokkaan!! We zijn trots op je Badr…Welcome back!!!

  the best of the best!!!

 4. said
  01 juni 2011 om 02:51 uur.

  hij is de besssssssst niemand kan tegen hem
  bader ga maar door in de ring
  maak iederen af je bent mokros je presentert goed en de rest moet gewoon bek hou ………………………………………….

 5. said
  01 juni 2011 om 03:02 uur.

  als jij speelt met NL vlaag dan hou ze wel van jou maar ja
  jammer van de nederlanderse ze willen graag hem heb maar hij marokkane en gaat hij tog in londen voor marokko ik ben blij dat hij marokkanse

 6. said
  01 juni 2011 om 03:04 uur.

  ze blijven zoeken voor een smoesjes om jou te kapot maken
  bader broer gewoon doorgaan met je actie

Plaats je reactie